Nova Alandia Ab

Blomstringevägen 12, 22150 Jomala
+358 18 12 355, info@nova.ax

Notera gärna att vi har semesterperiod 1.6-31.8 och din ordinarie kontaktperson kanske inte är tillgänglig.

60.128748327649, 19.931402

Försäljning och kundansvar
Marika Weber

Marika Weber

Bild på tomas

Tomas Boedeker

Ekonomichef
+358 400 452 349
tomas.boedeker@nova.ax

Tjänstlediga

Airi Jürine

Johan Magnusson

Styrelsemedlem

1
4
Frågor och svar

Vad erbjuder ni för tjänster?

Vi erbjuder en rad olika redovisningstjänster, inklusive bokföring, momsredovisning, lönehantering, årsbokslut och skattedeklarationer.

Hur kan ni hjälpa mitt företag att spara pengar? 

Genom att optimera din redovisning och skatteplanering kan vi identifiera möjligheter att minimera skatteutgifter och maximera avdrag, vilket kan leda till betydande besparingar för ditt företag.

Vilken typ av kunder arbetar ni med? 

Vi arbetar med företag i alla storlekar och branscher, från småföretag till stora företag och allt däremellan. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa varje kunds unika behov.

Hur fungerar era priser och avgifter? 

Våra priser och avgifter varierar beroende på den specifika typen av tjänster och omfattning som du behöver. Vi erbjuder vanligtvis skräddarsydda prispaket som passar våra kunders budgetar och behov.

Hur lång tid tar det att få igång redovisningstjänsterna? 

Vi strävar efter att få igång dina redovisningstjänster så snabbt som möjligt. Beroende på omfattningen av ditt företags behov kan det ta några dagar till några veckor att få allt up and running.

Hur kan jag komma igång och bli kund hos er? 

Det är enkelt! Kontakta oss via telefon eller e-post för en kostnadsfri konsultation, där vi kan diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig. Vi ser fram emot att arbeta med dig!